Tikotiput

WWW-projekti

Olemme elokuussa 2015 aloittaneita, Turun Ammattikorkeakoulussa opiskelevia tietojenkäsittelyn opiskelijoita ja ensimmäisellä syyslukukaudellamme toteutimme pienryhmissä WWW-projektin.

Projektin tarkoituksena oli hyödyntää Perehdytys Informaatioteknologiaan -kurssin aikana oppimiamme asioita käytännössä ja koota opitut asiat yhteen paikkaan, tälle verkkosivustolle. Verkkosivuston sisältö on kasvanut ja ulkomuoto muuttunut jatkuvasti osaamisemme kehittyessä ja tiedon lisääntyessä.

Sivun yläreunassa näet tähän Perehdytys Informaatioteknologiaan –kurssiin sisältyviä opintokokonaisuuksia ja kutakin klikkaamalla löydät sen mitä olemme ensimmäisen syksyn aikana opiskelleet. Projektin olemme toteuttaneet 2 viikon mittaisissa sprinteissä ja jokaisen opintokokonaisuuden opettajat ovat asettaneet meille omia vaatimuksia näiden suhteen, eli sen mitä verkkosivulta täytyy sprintin jokaisen päättyessä löytyä, tai miten verkkosivun on siihen menneessä toimittava.

”Oppiminen on kuin sipuli… joudumme poistamaan kuoria, jotta pääsemme käsiksi ytimeen. Aina ei voi välttyä kyyneliltäkään.”

Tervetuloa oppimaan kanssamme!

Keitä me olemme?

1 Ota yhteyttä