Crayon Honeydust

VH15-021-0214
Trakehner, ori
Musta, 162cm
Syntynyt 23.05.2014 (8v, ikääntyy satunnaisesti)
Koulupainotus, Grand Prix
Omistaja ksuvi (VRL-06542) / Barricade
Kasvattaja Crayon

Saavutukset

ei vielä saavutuksia

Ominaisuuspisteet

Hevosella on 6670.55 pistettä kouluratsastuksessa
Hevonen on tasolla 11
Maksimitaso 10

Luonnekuvaus

Ei nimi miestä pahenna, ellei ei mies nimeä. Crayon Honeydust, tutummin Hani, ei onneksi pahenna nimeään. Hani on oikea lottovoitto hevoseksi, niin rauhallinen ja yhteistyöhaluinen. Luonteeltaan tämä pieni ori on täysin emäänsä tullut. Ori ei hermostu kerta kaikkiaan mistään eikä säiky kerta kaikkiaan mitään. Muita hevosia kohtaan Hani on ystävällinen, ei pomottele mutta ei väistäkään. Tammoille pitää välillä vähän keimailla ja esittää kovaa poikaa, mutta ei koskaan lähde riehumaan. Taluttaessa kävelee löysälläkin narulla perässä kuin koiranpentu konsanaan.

Hania voi surutta pitää hoitamisen ajan käytävällä vapaana, se seisoo paikoillaan kuin kallio ja töllistelee ympärilleen. Ori sietää kosketuksen kaikkialla, harjata saa sekä jalkojen välistä että mahan alta. Saattaa joskus ennakoida kavioiden putsaamista ja nostella jalkojaan omia aikojaan. Laskee ne kyllä alas kun mitään ei tapahdukaan! Satuloitaessa ei mitään ongelmaa, ei edes pullistele. Suitsiessa avaa suunsa heti kuolaimelle ja laskee päänsä sopivalle tasolle niin, että niskahihna on helppo sujauttaa korvien taakse. Tämän orin hoitaisi ja varustaisi jokainen pikkulapsesta mummoon ja vaariin.

Ratsastaessa Hani on miellyttämishaluinen ja anteeksiantavainen. Se yrittää aina parhaansa, vaikka ratsastajan avut hieman epäselviä olisivatkin. Hani myös antaa anteeksi muutamat rajummat otteet, vaikka herkkä suustaan ja kyljistään onkin. Kouluradalla Hani on parhaimmillaan. Siellä sen näyttävät liikkeet ja työmotivaatio tulevat parhaiten esille. Hani osaa kaikki vaativimmatkin liikkeet ja ori näyttää tanssiessaan aina niin kovin onnelliselta. Esteitä Hani tykkää pomppia vaihtelun vuoksi, mutta ei syty niille yhtä paljon kuin kouluratsastukselle. Maastossa verraton, sen selkään voisi vaikka nukahtaa orin tallustellessa rauhallisesti, säikkymättä eteenpäin.

Kisojen hälinää Hani rakastaa! Se selvästi piristyy aina päästessään siihen hulinaan, ja imee itseensä yleisön ja tuomareiden ihailun. Ei ori kisoissakaan perusluonteeltaan muutu, mutta askellukseen tulee lisää tietynlaista eloa ja pirteyttä. Mainio kisapeli!


Sukutaulu

i. Dust Collector F KRJ-I ii. Skeleton Scene CIS
KRJ-I
iii. Da Vinci Code
KRJ-I, YLA2
iie. VIR MVA Ch Phantome
KRJ-II, YLA2
ie. Vampretta PB
KTK-III, YLA2, KRJ-II, KRL-III
iei. VIR MVA Ch Nazgûl
KRJ-I, KTK-III
iee. Vamps&Wolves
KRJ-I
e. Honey Mesquite Vegas ei. Snowflake's Delta eii. Alté
eie. Kristall Feast
ee. Libanon Ring x eei. Rudebox xx
ERJ-II, YLA2, Class II
eee. Mesquite Lily x
KTK-II

Jälkeläiset

Sukupuoli Syntynyt Nimi Emä Omistaja
skp 00.00.2000 Nimi Nimi Nimi

Kisakalenteri (vain sijoitukset)

Kouluratsastus 9 kpl
03.04.2015 Wolf Sporthorses - KRJ - Grand Prix - 1/30
04.04.2015 Hukkapuro - KRJ - Grand Prix - 2/30
05.04.2015 Wolf Sporthorses - KRJ - Grand Prix - 2/30
10.04.2015 Hukkapuro - KRJ - Grand Prix - 5/30
14.04.2015 Hukkapuro - KRJ - Grand Prix - 1/30
15.04.2015 Hukkapuro - KRJ - Grand Prix - 4/30
19.04.2015 Hukkapuro - KRJ - Grand Prix - 2/30
21.04.2015 Wolf Sporthorses - KRJ - Grand Prix - 1/30
24.04.2015 Hukkapuro - KRJ - Grand Prix - 3/30

31.07.2015 Fiktio - KRJ-Cup - Intermediate II - 6/125
00.00.0000 Paikka - KRJ - Grand Prix - 0/00
Näyttelytulokset
00.00.2015 - Paikka - NJ - sij - päätuomari

Päiväkirja ja valmennukset

13.04.2015 - kouluvalmennus - valmentaja Cannabia

Saavuin tänään Barricadeen valmentamaan ksuvia ja hänen sulavalinjaista oriaan Crayon Honeydustia. Odotin innolla tapaavani tämän ratsukon, sillä olihan kyseessä oma kasvattini jota en ollut nähnyt sitten varsa-aikojen. ksuvi oli jo verryttelemässä oriin kanssa kun saavuin maneesiin. Jouduin muutaman kerran hieraisemaan silmiäni, sillä niin upealta tuo ori näytti tanssiessaan kevein askelin kuin ballerina pitkin maneesia. Koska ratsukko oli jo kerennyt aloittamaan ravaamisen, pääsimme aloittamaan heti itse työnteon. Pyysin ksuvia ratsastamaan alkuun ravissa temmon vaihteluita; koottua ravia, harjoitusravia, keskiravia ja lisättyä ravia itselleen mieluisassa järjestyksessä. Hani kokosi itseään mielettömän hyvin, eikä lisäyksissäkään ollut moitteen sijaa. Ori nautti selkeästi työnteosta. Temmon vaihteluiden jälkeen pyysin teitä nostamaan laukan. Laukassa oli kyse samasta tehtävästä kuin ravissakin eli temmon muutokset. Hanille tämä tehtävä ei tuottanut edelleenkään vaikeuksia, sillä ratsukko säilytti tahdin ja tasapainon jokaisessa siirtymisessä. Lopuksi pääsitte vielä tekemään molemmissa kierroksissa laukkaväistöjä, jotka olivatkin teille aavistuksen hankalia. Hani olisi mieluusti kulkenut liian suorana, jolloin väistöistä tuli hieman tönkköjä. Kun sait oriin hieman asettumaan liikkeen suuntaan, ei väistöissäkään ollut mitään ongelmaa. Yhteistyötänne oli mahtava päästä seuraamaan, sillä harvoin näkee noin hyvin työlleen omistautunutta hevosta ja ratsastajaa joka osaa nauttia siitä ettei hevosta tarvitse koko ajan olla käskemässä. Jatkakaa samalla tavalla jatkossakin niin olen varma että teistä tullaan kuulemaan vielä paljon.